PC

Sonic je ponovo u modi – Sonic Frontiers premašio 3 miliona prodatih kopija

FOTO: SEGA

Nakon mnogo godina izdanja manje kvalitetnih video igara, čini se da je Sonic Tim prekinuo kletvu sa Sonic Frontiers-om. Objavljen u novembru 2022. godine, platformer sa otvorenim svetom je već uspeo da postane jedan od najprodavanijih naslova franšize, pošto je zvanično premašio 3 miliona primeraka za samo 4 meseca.

Objavljujući na Twitteru, zvanični japanski Sonic nalog je otkrio da je samo 4 meseca nakon lansiranja 8. novembra 2022. Sonic Frontiers zvanično premašio 3 miliona prodatih primeraka.

Iako ovo ni na koji način ne čini Frontiers igrom sa najboljim učinkom u franšizi, SEGA poslednjih godina nije uspela da ponudi bilo kakvu statistiku prodaje poput Sonic Forces iz 2017. – ili kada jesu (kao što je Sonic Lost World) – brojke nisu bili sjajne.

Videti kako SEGA slavi Sonic-ov uspeh u prodaji nakon tolikih grešaka je dobrodošla promena, a obzirom da je Frontiers nedavno dobio svoj prvi talas besplatnog DLC-a, naslov će verovatno nastaviti da se odlično prodaje.

Naravno, vredi napomenuti da se većina od ovih 3 miliona prodatih kopija dogodila tokom prvog meseca igre – ali to je obično slučaj sa mnogim igrama. Kao što je pomenuto, prvi od 3 talasa besplatnog DLC-a je sada objavljen, što znači da tokom godine i, sa svakim novim dolaskom sadržaja, očekujete da će više ljudi pohrliti u igru. Biće veoma zanimljivo videti koliko će se igra prodavati kada se sve najavljeno i uradi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top