PC

Igrači u CS2 kodu pronašli dokaze o potencijalnom L4D nastavku

Valve je ove nedelje zvanično najavio Counter-Strike 2, a neki igrači su već dobili pristup zatvorenom beta testu. Međutim, Counter-Strike 2 možda nije jedina igra na kojoj Valve radi, jer su igrači u CS2 kodu pronašli reference na Left 4 Dead 3.

Valve je izdao neke od najpopularnijih multiplejer igara svih vremena, kao što su Dota 2, Team Fortress 2 i Counter-Strike: Global Offensive, a ne smemo da zaboravimo ni na singlplejer igre kao što su Half-Life, Left 4 Dead i Portal.

Opšte poznata šala u gejming zajednici je da predsednik i suosnivač Valve Softvera, Gejb Njuel, ne ume da broji do 3, zbog čega naslovi kao što su Half-Life 2, Left 4 Dead 2 i Portal 2 i dalje nisu dobili nastavak. Međutim, novi dokazi u Counter-Strike 2 kodu nam govore suprotno.

Left 4 Dead 3 spotted in CS2 files!
by u/PaP3s in Steam

Left 4 Dead 2 je uveliko bio u razvoju davno pre nego što je Valve usavršio Source 2 endžin. Iako ovi dokazi upućuju na to da Valve potencijalno radi na Left 4 Dead 3, takođe postoji šansa da je igra davno otkazana, i da su ovo samo njeni ”ostaci” koji su se slučajno našli u CS2 kodu.

Veruje se da je L4D3 otkazan 2017. godine zbog tadašnjeg stanja Source 2 endžina. Aseti iz Left 4 Dead 3 su navodno pronađeni u Back 4 Blood, ali nema dokaza koji bi potkrepili tu tvrdnju. Back 4 Blood je razvio Turtle Rock Studios, koji čini tim programera koji je radio na originalnom Left 4 Dead-u.

Iako je ovo otkriće prilično interesantno, moraćemo da sačekamo na zvaničnu najavu od Valve-a.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top