PC

Lord of the Rings: Gollum konačno izlazi u maju!

FOTO: Daedalic Entertainment

Nakon godina razvoja i nekoliko odlaganja, Daedalic Entertainment je konačno spreman da objavi svoju Lord of the Rings igru. Fokusiran na Golluma, novi naslov će biti prvi u novom talasu projekata zasnovanih na LOTR-u, sa mnogo više igara na putu.

Nakon kupovine Middle-Earth Enterprises 2022. godine, Embracer Group je potvrdila da je u pripremi pet LOTR igara. Lord of the Rings: Golum je jedan od njih. Biće objavljen 25. maja za PC, Xbox One, Xbox Series X/S, PS4 i PS5. Kasnije tokom godine, igra bi takođe trebalo da izađe i za Nintendo Switch.

Prethodni utisci o ovoj igri nisu bili sasvim pozitivni, tako da bi možda bilo najbolje držati očekivanja od ove igre pod kontrolom.

Igra će staviti igrače na mesto Goluma, tražeći Prsten dok pokušava da izbegne opasnost. Možete dobiti osećaj za priču u najnovijem trejleru za igru, koji je izašao pre nekoliko nedelja. Trejler vam takođe daje pogled na vizuelne prikaze u igri, koji „nisu konačni“, ali obzirom na to koliko je blizu lansiranja, ne bismo očekivali da će se grafika mnogo poboljšati.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top