Vesti

Ubisoft odustao od prisustva na E3 2023

FOTO: Ubisoft

Ubisoft više ne prisustvuje E3 2023 i umesto toga će biti domaćin sopstvenog događaja Ubisoft Forward Live 12. juna. Gigant izdavača igara potvrdio je svoju odluku da odustane u saopštenju poslatom VGC. Ubisoft, koji se obavezao na neku vrstu prisustva na E3 2023 prošlog meseca, nije podelio detalje u vezi sa svojom promenom mišljenja, jednostavno rekavši da je “odlučio da krene u drugom pravcu“. Njegova izjava predstavlja slab udarac organizatoru E3 2023 ReedPop i predstavlja još jedan signal da se vreme konferencije možda konačno bliži kraju.

“E3 je podstakao nezaboravne trenutke u industriji tokom godina“, navodi Ubisoft. “Iako smo prvobitno nameravali da imamo zvanično prisustvo na E3, doneli smo naknadnu odluku da krenemo u drugom pravcu i održaćemo Ubisoft Forward Live događaj 12. juna u Los Anđelesu. Radujemo se što ćemo uskoro podeliti više detalja sa našim igračima.”
VGC je kontaktirao ReedPop, ali nije dobio odgovor.

Sa izlaskom Ubisofta, E3 2023 ostaje bez najavljenih partnerstava ni sa jednim od glavnih izdavača. To uključuje Playstation, koji nije prisustvovao događaju od 2018, kao i Xbox i Nintendo, koji su potvrdili da se ove godine neće zvanično pridružiti konvenciji. ReedPop je ranije ovog meseca tvrdio da će neke „AAA kompanije, pored indie i tehnoloških i hardverskih firmi“ prisustvovati E3 2023, ali tek treba da otkrije na koje kompanije i developere se misli.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top