PC

Resident Evil 4 Remake će dobiti proširenje kampanje kroz Separate Ways DLC

FOTO: Capcom

Već znamo da će novoizvedeni Resident Evil 4 Remake uskoro dobiti jedno veliko besplatno DLC ažuriranje, dodajući  režim igranja The Mercenaries. Kako se ispostavilo, ekspanzija bi mogla biti na putu za kasnije izdavanje, otkrili su datamajneri.

Originalna verzija Resident Evil 4 je na kraju izašla sa dodatnom kampanjom priča pod nazivom Separate Vais, sa Adom Wong u glavnoj ulozi, pružajući alternativnu perspektivu na događaje iz igre. Ova dodatna kampanja je objavljena u Japanu pod nazivom „The Another Order“, koji se pominje u datotekama pronađenim u RE4 Remake-u.

Dusk Golem, leaker sa pristojnim rekordima kada su u pitanju Resident Evil i neki drugi Capcom naslovi, ranije je tvrdio da će Separate Ways kampanja kasnije doći u rimejk kao DLC. Takođe je otkriveno da će biti duža od originalne verzije, tako da developeri možda dalje proširuju događaje.

Ovu ideju podržavaju drugi datamineri, koji su otkrili datoteke koje se odnose na DLC u objavljenoj verziji RE4 Remake. Capcom još nije dao nikakve zvanične najave u vezi sa ovim, ali se nadamo da ćemo nešto čuti pre kraja godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top