PC

Warner Bros gasi MultiVersus

Posted on

FOTO: WB Games

WarnerBros platformska tabačina MultiVersus je već mesecima dostupna, privlačeći milione igrača, od kojih je deo kupio DLC sadržaj i sezonske propusnice. Sada, naizgled niotkuda, WB je objavio da se „otvorena beta“ završava i da će igra biti van mreže do negde sledeće godine.

Dok je MultiVersus tehnički bio u otvorenoj beta verziji, mnogi su smatrali da je igra u suštini objavljeni proizvod, jer je imala paket opcija kupovine DLC-a, sezonskih propusnica, pa čak i profesionalni turnir sa novčanom nagradom. Kako se ispostavilo, WB je bio zaista oduševljen marketingom i monetizacijom svoje beta verzije, a sada će se ugasiti do kraja 2023.

Tokom ovog zastoja, MultiVersus neće biti dostupan na mreži, ali ćete i dalje imati ograničen pristup van mreže, omogućavajući lokalne mečeve i režim treninga u igri. WB kaže da je otvorena beta „bila važna prilika za učenje za nas i odskočna daska za sledeću fazu“.

MultiVersus će dobiti prerađen sistem napredovanja i druga ažuriranja tokom ovog zastoja. Igra će postati offline 25. juna sa planovima za ponovno objavljivanje „početkom 2024. godine“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version