PC

Prvi i poslednji DLC za Forspoken izlazi u maju

FOTO: Square Enix

Iako je Square Enix već najavio planove za zatvaranje Luminous Productions i preraspoređivanje zaposlenih u druge interne studije pod okriljem izdavača, rad na Forspokenu još nije završen. Prvo je na putu DLC sa pričom, koji sada ima datum izlaska u maju.

Forspokenov DLC „In Tanta We Trust“ je najavljen pre lansiranja i proširiće priču. DLC će biti “prequel” glavne igre, koji će se odvijati 25 godina pre događaja u glavnoj igri i dopuniti neke od pomenutih događaja. Konkretno, igrači će biti vraćeni u Purge of the Rheddig, bitku koja je „opustošila Atiju i na kraju dovela Tantas matrijarhe do ludila“.

DLC će biti objavljen 26. maja i mogao bi da bude poslednji deo sadržaja koji smo ikada videli za Forspoken. Iako je Square Enix polagao velike nade u ovu novu franšizu, igra je naišla na slab prijem kod kritičara i nije ispunila očekivanja u prodaji.

Nakon grubog lansiranja, Square Enix je najavio planove da „raspusti“ Luminous Productions. Kada se ovaj DLC objavi, studio će biti zatvoren zauvek i zaposleni će biti raspoređeni na druge projekte.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top