PC

Više detalja za Cyberpunk 2077 Phantom Liberty DLC stiže u junu

U 2022. godini, CD Projekt Red je uspešno uspeo da preokrene Cyberpunk 2077, sa stalnim zakrpama i dodacima sadržaja koji su glancali igru, a Edgerunners anime serijal je pomogao da se fanovi vrate u igru. Sada svi čekamo proširenje Phantom Liberty, i izgleda da će CD Projekt Red objaviti datum izlaska u junu.

Jun je obično najveći mesec za najave video igara, zahvaljujući događajima kao što su Summer Game Fest, E3 (RIP) i konferencijama velikih izdavača, od Nintenda, Xbox i PlayStation do Ubisoft, EA i drugih. CD Projekt Red je danas najavio da će u junu podeliti svoje sledeće veliko ažuriranje o proširenju zvanom Phantom Liberty.

Prošlog leta je ekspanzija Phantom Liberty predstavljena kratkim trejlerom. Nova ekspanzija se dešava pre poslednje misije osnovne igre i sadržaće nove likove i likove povratnike. Dok nam je osnovna igra donela Kijanu Rivsa kao Džonija Silverhenda, ekspanzija Phantom Liberty će nam doneti Idrisa Elbu kao Solomona Rida.

Ekspanzija se promoviše kao špijunski triler i biće objavljena za PC, Xbox Series X/S i PS5 ove godine. Obzirom na to da ćemo novi trejler dobiti u junu, očekivali bismo datum objavljivanja jesen ili zima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top