PC

Overwatch 2 dobija novog heroja – Lifeweaver

FOTO: Blizzard

Nedavno, Blizzard je tizovao sledećeg heroja za Overwatch 2, Lifeweaver-a, novog lika support klase sa sposobnostima lečenja. U to vreme, studio je planirao da otkrije pun obim novog lika i njegove moći u ažuriranju kasnije ove nedelje, ali je članak pod embargom objavljen rano, otkrivajući sve detalje.

Kako je primetio PCGamer, PCGN je slučajno objavio svoj članak sa pregledom Lifeweaver-a rano, u kojem su detaljno opisane sposobnosti novog heroja. Za novi lik se kaže da je sličan Druidu iz World of Warcraft, ali sa naučno-fantastičnim obrtom. U predanju Overwatch-a, Lifeweaver koristi ‘Biolight’ u borbi, alternativu Symmetrinoj tehnologiji Hardlight.

Lifeweaver je sposoban da stvori platformu sa laticama na kojoj saigrači mogu da stoje i da se dižu u vazduh. Dok je u vazduhu, Lifeweaver može povući saigrače nazad, pomažući im da pobegnu od opasnosti. Čini se da je to verzija orijentisana na podršku Roadhog-ove hook sposobnosti. Ako Lifeweaver izgubi previše poena zdravlja (health), možete koristiti Rejeuvenating Dash da brzo pobegnete sa vatrene linije i da se istovremeno oporavite.

Ultimate Lifeweaver-a se zove Tree of Life, koje stvara drvo iza kojeg saigrači mogu stajati kako bi izbjegli štetu i healuje sve saveznike u određenom radijusu. Ako je Lifeweaver ubijen, on ispušta health pack, koji može da koristi igrač u bilo kom timu, tako da će Lifeweaver igrači morati da održavaju otvorene linije komunikacije sa saigračima kako biste izbegli da neprijatelju date besplatno zdravlje.

Lifeweaver će biti dostupan kao deo Battle Pass paketa za sledeću sezonu Overwatch 2.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top