PlayStation 5

PS5 Slim primećen u onlajn prodavnicama

FOTO: Sony

Između glasina da će PS5 ove godine dobiti novi model i razmaka između PS4 i PS4 Pro od tri godine, čini se da će Playstation konzola nove generacije uskoro biti nadograđena. Dodatni dokazi ukazuju da je dolazak novog PS5 modela neminovan, pošto se on pojavio danas na jednom australijskom maloprodajnom sajtu. Prema ovome, zvuči kao Slim verzija konzole slučajno izašla pre vremena.

Pa, skoro. Brzoprsti korisnici su ovo otkrili i objavili na ResetEra. Sajt za maloprodaju elektronike The Good Guys izgleda da ima stranicu spremnu za nenajavljenu verziju PS5. Opis glasi „novi izgled, tanji Playstation 5“, ali ne uključuje fotografije, karakteristike ili koliko će koštati alternativna verzija konzole.

Ovo vredi uzeti sa rezervom, naravno, jer skoro prazna stranica na maloprodajnom sajtu svakako nije potvrda da Playstation ima PS5 Slim u izradi. Čudno je da takav opis postoji u online prodavnici ako to nije plan. Takođe je čudno da je lista još uvek aktivna u vreme kucanja, nekoliko sati nakon što je prvi put primećena i podeljena na ResetEra.

Sony ima baš velike planove za budućnost po pitanju hardvera. Uz ovu, sada procurelu, Slim verziju, kruže glasine da se priprema PS5 Pro, a Sony ujedno radi i na konzola koja nije vezana Playstation 5. Biće zanimljivo…

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top