PC

Star Wars Jedi: Survivor sistemski zahtevi otkriveni – trebaće vam 155GB slobodnog prostora

FOTO: Respawn Entertainment

Samo nekoliko nedelja nas deli od objavljivanja Respawnovog dugo očekivanog nastavka Jedi Fallen Order, Star Wars Jedi: Survivor. Igra bi trebalo da izađe za PC (kao i na konzolama) 28. aprila i sada pre tog datuma, EA je objavila minimalne i preporučene sistemske zahteve za igru.

Zanimljivo, iako je Fallen Order bio DX11 naslov, izgleda da će Jedi Survivor ponuditi samo DX12, tako da će vam trebati moderniji GPU. Ovo takođe otvara vrata za dodatne grafičke funkcije, kao što je ray-tracing, iako se čini da se Respawn za sada izbegava od nove tehnologije osvetljenja.

Evo minimalnih PC sistemskih zahteva za Star Vars Jedi Survivor:

  • CPU: AMD Ryzen 5 1400 ili Intel Core i7-7700
  • RAM: 8GB
  • Grafička kartica: AMD Radeon RX 580 ili Nvidia GeForce GTX 1070

A evo i preporučenih sistemskih zahteva za računar:

  • CPU: AMD Ryzen 5 5600X ili Intel Core i5-11600K
  • RAM: 16 GB
  • Grafička kartica: AMD Radeon RKS 6700 XT ili Nvidia GeForce RTX 2070

Sistemski zahtevi takođe zahtevaju 155 GB prostora za skladištenje i preporučuje se SSD naspram HDD-a, ali ovo je standardna praksa za većinu novijih naslova u ovom trenutku.

Radnja Star Wars Jedi Survivor je smeštena pet godina nakon događaja iz prve igre, ponovo stavljajući igrače u čizme Kala Kestisa koji nastavlja borbu protiv imperije. Igra će biti dostupna na PC-u, kao i na Xbox i Playstation konzolama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top