PC

Electronic Arts ovog leta objavljuje magijski FPS – Immortals of Aveum

FOTO: Ascendant Studios

Immortals of Aveum, predstojeća magijska pucačina iz prvog lica iz EA i Ascendant Studios, navodno će biti objavljena u julu.

Otkrivena na dodeli nagrada The Game Awards, nismo zaista videli ništa novo od Immortals of Aveum od tizer trejlera, koji je upravo pokazao unapred renderovani sinematic. Trenutno igra ima rok za izdavanje od 2023. godine, koji nije postao konkretniji od otkrivanja. Ali prema datamineru Billbil-kunu, poznatom po brojnim tačnim curenjima, igra će biti lansirana 20. jula.

Billbil-kun je postao pouzdan izvor za curenje besplatnih igara na Playstation Plus-a u poslednjih nekoliko meseci, pa iako je ovo samo glasina, barem je ona malo pouzdanija nego inače. Ipak, kao i kod svake glasine, bolje je uzeti je sa rezervom, posebno imajući u vidu da nismo videli nikakav prikaz gejmpleja.

Immortals of Aveum dolazi od novog developera Ascendant Studios, koji se sastoji od zaposlanih koji su radili na Dead Space i Call of Duty, kao i na naslovima nagrađenim BAFTA i GOTY nagradama. Prema tadašnjem saopštenju za štampu, igra je „revolucionarna nova magijska pucačina za jednog igrača, iz prvog lica koja pruža visceralno, filmsko iskustvo kampanje“, koja je „smeštena u originalni fantazijski univerzum okružen magijom, prepun sukoba , i na ivici zaborava“. Trenutno je planirano da se lansira na PS5, Xbox Series X/S i PC, još jednom naslovu koji okreće leđa prethodnoj generaciji konzola.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top