PC

Finalni trejler za Star Wars Jedi: Survivor priprema igrače za mračna džedajska vremena

FOTO: Respawn Entertainment

Ovde je poslednji trejler za igru Star Wars Jedi: Survivor, koji nastavlja da gradi mračnu sliku uoči lansiranja igre krajem meseca.

Sve smo bliže i bliže objavljivanju Star Wars Jedi: Survivor, a za samo tri nedelje završetka čekanja, EA je objavio poslednji trejler za igru. Neki nedavni pregledi gejmpleja dali su nam mnogo bolji pogled na igru, tako da nam ovaj trejler uglavnom daje ukus drame koja će se desiti kada svi budemo u mogućnosti da je se dočepamo. Još jednom izgleda da će doći do sukoba sa onim neimenovanim Džedajem iz prošlosti, prvi put viđenim u prvom trejleru igre kako pluta u rezervoaru.

Postoji i bolji, ali kratak pogled na stvari koje ćemo voziti, kao što su klasični speeder bicikli i neka vrsta stvari koje izgledaju kao crveni noj. Zaista izgleda da nas očekuje mnogo više akcije čak i u poređenju sa prvim, sa nekim snažnim dodacima poput pratećih likova koji izgledaju kao da mogu da vam pomognu tokom određenih sekvenci.

Protagonista Cal takođe izgleda prilično snažno ovih dana, ne samo zato što uspeva da zadrži sve moći koje je otključao iz prve igre. 

Star Wars Jedi: Survivor je prvobitno trebalo da bude objavljen prošlog meseca, ali je odložen za 28. april kako bi Respawn dobio malo više vremena da postigne kvalitet koji je želeo. Možda neće biti poslednji put da igramo kao Kal, ako Survivor bude oduševio igrače, treća igra je nešto što bi direktor igre želeo da uradi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top