PC

Resident Evil 4 Remake premašio 4 miliona prodatih primeraka

FOTO: Capcom

Resident Evil 4 Remake je već postala jedna od najbrže prodavanih igara u franšizi, sa 3 miliona prodaje za samo dva dana. Sada je prošlo otprilike dve nedelje od objavljivanja igre, a Capcom je još jednom ažurirao svoje podatke o prodaji.

U ovom trenutku, Resident Evil 4 Remake je prodat u četiri miliona primeraka u prve dve nedelje u prodaji. Poređenja radi, bilo je potrebno skoro tri nedelje da Resident Evil Village proda toliki broj primeraka, a trebalo je čitav mesec da Resident Evil 2 Remake postigne četiri miliona prodatih primeraka. Resident Evil 3 Remake je imao lošiji učinak u poređenju sa drugim nedavnim RE igrama, pa je bilo potrebno 90 dana da se proda u 2,7 miliona primeraka, čime zaostaje za ostalim rimejkovima i modernim RE trilogijskim naslovima, uključujući RE 7 i Village.

Nedavno je izašlo na videlo da bi Resident Evil 4 Remake mogao biti proširen za priču u nekom trenutku. Reference na Separate Ways, sporednu kampanju koja je isporučena sa nekim verzijama originalnog Resident Evil 4, pronađene su u datotekama za rimejk, što ukazuje da će dodatna kampanja biti objavljena kao DLC za rimejk u nekom trenutku.

Iako proširenje priče još nije najavljeno, Resident Evil 4 Remake dobija još dva velika ažuriranja za koja znamo. Za početak, igra će u nekom trenutku dobiti podršku za Playstation VR2. Pored toga, danas se pojavljuje ažuriranje Mercenaries za igru, koja je u suštini režim horde odvojen od glavne kampanje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top