PC

Mortal Kombat 12 bi mogao biti najavljen ove nedelje

FOTO: NetherRealm

Iako su mnogi od nas pretpostavljali da ćemo videti Injustice 3 nakon Mortal Kombat 11, glasine poslednjih meseci upućuju na Mortal Kombat 12. Sada, jedan istaknuti takmičar turnira u borbenim igrama je nagovestio da ćemo videti Mortal Kombat 12 najavu već ove nedelje.

SonicFox je dobro poznat u zajednici borbenih igara, pošto je osvojio šest EVO turnira u pet različitih kategorija. U jednom trenutku su bili najplaćeniji takmičar u borbenim igrama na svetu. Trenutno je potpisao ugovor sa esport organizacijom Evil Geniuses.

U nedavnom tvitu, SonicFox je tvrdio da bi najava MK12 mogla doći ove nedelje. Džef Grub, istaknuti reporter igara, takođe se oglasio rekavši „Mislim da idu u svemir“, što bi moglo da ukaže na promenu u postavci za sledeću igru u franšizi.

Generalni direktor Warner Bros-a tiho je otkrio postojanje Mortal Kombata 12 u pozivu za zaradu ranije ove godine, ali NetherRealm još nije zvanično pokazao ništa. Pazićemo na zvanične informacije o ovome u narednih nekoliko dana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top