PC

Overwatch 2 igrači se već žale na zloupotrebu heroja Lifeweavera

Najnoviji heroj u Overwatch 2 poseduje sposobnosti koje mu omogućavaju da pomera svoje saigrače, što se pokazalo kao vrlo problematično jer ih mnogi igrači zloupotrebljavaju.

Lifeweaver je najnoviji deo ekipe heroja u Overwatch 2 i njegovo predstavljanje početkom aprila je izazvalo pomešana osećanja i reakcije kod igrača. Njegov izgled i dizajn, kao i sama ideja heroja se dopala velikom broju igrača, ali su mnogi bili zabrinuti čim su videli kako funkcionišu njegove sposobnosti. 

Lifeweaver može da spasi druge igrače, ali kako?

Ovaj heroj u svom arsenalu ima jednu zanimljivu sposobnost koja se zove Life Grip – zahvaljujući ovoj magiji svoje saigrače može da transportuje na određenu udaljenost. Ovde se javlja jedan problem međutim, jer to može da radi bez ikakvih dozvola od strane igrača čije heroje transportuje. 

Life Grip je predviđen za spašavanje saveznika, ali samo ako je to zapravo neophodno. Sa pozitivne strane, ova magija je i te kako korisna, jer može da ima veliki uticaj na čitav meč, posebno ako se koristi u pravom trenutku. 

Problem nastaje kada se ova sposobnost ne koristi u svrhe za koje je predviđena, to jest kada je igrači zloupotrebljavaju kako bi pravili smicalice svojim saigračima. 

Ovo nije jedina sposobnost ovog heroja koja može imati negativan uticaj na vaš tim. Nakon smrti, na njegovom mestu se pojavljuje cvet koji leči i dopunjava healthe drugim igračima – kako saigračima, tako i protivnicima, što takođe može da bude štetno po ekipu. Iz ovog razloga, mnogi Overwatch 2 igrači se nadaju da će Blizzard uraditi nešto po pitanju mehanika njegovih sposobnosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top