Nintendo Switch

Rogue Company se povlači sa Switcha zbog loših performansi

Uprkos njegovom zastarelom procesoru i hardveru koji je fokusiran na mobilne uređaje, mnogi developeri su uspeli da donesu iznenađujući broj naslova iz različitih ili aktuelnih generacija na Nintendo Switch – pri čemu su se mnogi od njih pokazali uspešnim. Nažalost, Switch port besplatne igre Rogue Company će uskoro biti uklonjen zbog činjenice da „performanse Switch porta nisu bile u skladu sa standardima“.

Objavljujući na svojoj veb stranici, tim u Hi-Rez-u je objavio izjavu u kojoj kaže „Posle mnogo diskusija, razmišljanja i razgovora u našem timu, doneli smo tešku odluku da Rogue Company prekine podršku za našu verziju Nintendo Switch-a , a naš konačni datum kraja podrške je 20. jun.”

Objašnjavajući razloge za ovu odluku, tim je nastavio: „Ovaj izbor nije napravljen lako ili bez brige za našu zajednicu, međutim shvatili smo da performanse našeg Switch porta nisu bile u skladu sa našim standardima i nismo bili u mogućnosti da obezbedimo nivo podrške koji naši igrači zaslužuju. Ova promena nam omogućava da igračima na drugim platformama pružimo bolju podršku i fokus na njihove specifične probleme, kao i da isporučimo ažuriranja sa većom fleksibilnošću i učestalošću kad god je to potrebno.”

Rogue Company je zabavna igra, ali ne može se poreći da veliki broj portova za Switch previše gura hardver. Iako je šteta videti kako je igra uklonjena sa Switch platforme, odluka da se to učini ima smisla. Nadamo se da će Rogue Company biti vraćen za naslednika Switch-a – šta god da je to na kraju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top