Nintendo Switch

Najavljen Trine 5: A Clockwork Conspiracy

FOTO: Frozenbite

Trine serijal dobija novi unos u franšizi. Kao i sve igre Trine, Trine 5: A Clockwork Conspiracy je 2.5D platformska zagonetalica koju je razvio finski developer Frozenbite. Igra uključuje čarobnjaka Amadeusa, lopova Zoju i viteza Pontija u misiji za spasavanjem kraljevstva od strašne Clockwork vojske, suočavajući se pritom s novim taktičkim višefaznim borbama sa bossevima.

Sa dvadeset nivoa za istraživanje, od pećina sa dragim kamenjem do podvodnih prolaza, Trine 5 je smešten u fantazijski svet bajke pun magije i čuda. Ali Heroji Trinea moraju da se čuvaju, jer su u sukobu sa zlikovcima koji se neće zaustaviti ni pred čim da preuzmu kontrolu nad kraljevstvom.

Bilo da igrate solo ili sa do tri prijatelja u onlajn i lokalnom co-op, unapređeni sistem težine prilagođava izazov broju igrača, održavajući stvari svežim i uzbudljivim na svih 20 nivoa. Postavljen je novi sistem veština da nadogradite svoje heroje dok napredujete kroz igru.

Developer se nada da će Trine 5: A Clockwork Conspiracy učiniti „najboljom Trine igrom u nizu“, sa potpuno novom postavom likova, uključujući prijatelje i neprijatelje. Razvijen u Helsinkiju u Finskoj, Trine 5 bi trebalo da bude objavljen na PC, Playstation 4, Playstation 5, Xbox One, Xbox Series S/X i Nintendo Switch ovog leta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top