PC

Glumica iza MGS igara nagoveštava da je Metal Gear Solid 3 Remake u izradi

FOTO: Konami

Metal Gear Solid 3: Snake Eater iz 2004. i dalje se smatra jednom od najboljih igara ikada napravljenih. Prepuna je sitnih detalja, sadrži zvezdanu postavu negativaca i čvrstu priču inspirisanu Džejmsom Bondom koja ipak uspeva da pokrene pitanja o nacionalizmu i vojno-industrijskom kompleksu na poseban način koji samo Kojima može. Šteta je, dakle, što nije dostupan na modernom hardveru… ali bi se to uskoro moglo promeniti. Glumica i pevačica Donna Burke, koja je dala vokal za temu Metal Gear Solid V, nedavno je objavila svoju sliku u studiju u kojoj drži fasciklu sa brendom Snake Eater.

Moglo bi biti ništa, istina. Možda je to samo merch koju ona poseduje? Ona je, na kraju krajeva, nekoliko puta uživo pevala Snake Eater temu. U tom smislu, predstavljamo vam ovaj detalj iz drugog posta koje je Burk napravila, pokazujući da ona, zaista, snima još jednu interpretaciju Snake Eatera.

Rimejk Metal Gear Solid 3 izgleda skoro kao da je potvrđen do sada, i bio bi u skladu sa Konamijevom (navodnom) obnovljenom posvećenošću igrama. Osnova je tu ali bez učešća Hidea Kojime, moramo biti na oprezu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top