PC

Lord of the Rings: Gollum ušao u gold fazu, nema više odlaganja

FOTO: Daedalic

Lord of the Rings: Gollum je postao zlatan, što znači da nije daleko od objavljivanja.

Izdajući 25. maja, Gollum priča priču o uvrnutom stvoru sa podeljenom ličnošću, koji visoko i nisko traga za svojim Prekrasnim, dok ga konačno ne pronađe i dočeka svoj kraj.

Dok traga za svojim voljenim prstenom u opasnim oblastima Srednje zemlje, Golum će koristiti lukavstvo, šunjanje i sposobnosti penjanja kako bi izbegao neprijatelje. Ali, takođe će morati da se suoči sa Smeagolom, njegovom pravom ličnošću, pre nego što je podeljena na pola nakon što je posedovao Jedinstveni Prsten pre 500 godina. Na vama će biti da odlučite da li želite da Golum ima prednost kada je u pitanju donošenje važnih odluka ili da Smeagol preuzme kontrolu.

Putujući kroz igru, naići ćete na dobro poznate likove iz Tolkinovih knjiga, nekoliko novih lica i mnoštvo prepoznatljivih lokacija.

Prvobitno planirana za jesen 2022., igra je pomerenja za maj 2023. i kada bude objavljena, biće dostupna za PC, PS4, PS5, Xbox One i Xbox Series X/S. Switch verzija će biti objavljena kasnije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top