Mobile

Capcom i Niatic rade na Monster Hunter igri u Pokemon GO stilu

FOTO: Capcom

Krajem 2022. godine, Capcom je objavio da se udružio sa TiMi-jem kako bi proizveo novu mobilnu igru iz Monster Hunter franšize. Kako se ispostavilo, postojao je još jedan projekat u radu sa stručnjacima za AR u Niantic-u. Ove nedelje, Capcom i Niantic su otkrili Monster Hunter Now, igru sličnu po stilu Pokemon Go, ali za fanove Monster Hunter-a.

Monster Hunter Now će se uputiti na iOS i Android uređaje kasnije ove godine. Igrači će morati da lutaju po svom stvarnom okruženju kako bi pronašli čudovišta u svetu za borbu. Takođe ćete imati mogućnost da se udružite sa drugim ljudima koji igraju igru u blizini da biste preuzeli izazovnije borbe.

Ako ne želite da stojite napolju, možete koristiti predmet u igri poznat kao paintball, koji će vam omogućiti da označite čudovište na koje naiđete u divljini i da se borite protiv njega kada se vratite kući, ovo se otvara mogućnost da igrači mogu da se uđu u igru tokom jutarnjeg putovanja, označe čudovište i onda krenu u borbu kada se vrate kući (ili kada stignu na posao hehe).

Franšiza Monster Hunter prodata je u više od 90 miliona jedinica širom sveta, tako da je popularna. Ostaje da se vidi da li će dostići popularnost Pokemon Go-a ili ne, ali mnogi drugi studiji su isprobali slične igre i ugasili ih u roku od nekoliko godina. Pre nekoliko godina, Microsoft je ugasio svoju mobilnu igru Minecraft AR, a nedavno je CD Projekt Red ugasio svoju AR igru sa Witcher tematikom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top