PC

Sims 4 ima preko 70 miliona igrača

FOTO: EA

Electronic Arts je otkrio da Sims 4 „sada dostiže više od 70 miliona igrača širom sveta“.

To čini izdanje iz 2014. najšire igranom igrom u 23-godišnjoj istoriji franšize simulacije života.

Prema EA, najnoviji ulazak u seriju privukao je više od 16 miliona novih igrača otkako je osnovna igra postala besplatna u oktobru 2022. godine, a prosečni nedeljni korisnici povećali su se za 53 odsto.

Najnoviji paket za proširenje igre, Growing Together, objavljen je u martu i imao je najveću prodaju u sedmici lansiranja od bilo kog paketa od kada je EA počeo da ih izdaje 2015. godine, saopštila je kompanija.

„Neverovatno je videti koliko je naša zajednica porasla u proteklih osam godina, a naši igrači nastavljaju da nas inspirišu sa bezbroj načina na koje istražuju život u The Sims 4“, rekao je Filip Ring, izvršni producent Sims 4.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top