PC

Crytek zapošljava kako bi ubrzao razvoj Crysis 4

FOTO: Crytek

Početkom 2022. godine, Crytek je zvanično objavio da radi na Crysis 4, prvoj novoj igri u franšizi pucačina nakon više od decenije. Kasnije tokom godine, Crytek je doveo direktora iza Hitman 3, Matisa Engstroma, da vodi razvoj. Sada, Crytek traži da angažuje više ključnih uloga za tim.

U video snimku objavljenom na više platformi, Crytek je ponovo potvrdio da radi na Crysis 4 i da kompanija zapošljava, tražeći producente, AI programere i umetnike okruženja.

Video ne pokazuje mnogo, ali izgleda da dobijamo najkraći isečak igre u razvoju. U vreme pisanja ovog teksta, Crytek ima preko 20 otvorenih pozicija na svojoj stranici karijera.

Crysis 4 je najavljen prošle godine, ali je još uvek u ranom razvoju. Imajući to na umu, ne očekujemo da ćemo igru dobiti još bar nekoliko godina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top