Vesti

Epic Games kupio studio iza Horizon Chase kako bi potpomogao razvoj Fortnite iskustva

FOTO: Aquiris

Epic Games je kupio brazilski studio Aquiris, koji je doneo Horizon Chase i Wonderbox, za neotkrivenu sumu.

Studio, u koji je Epic prvi uložio početkom 2022. godine, biće osnova prvog studija kompanije u Latinskoj Americi, Epic Games Brasil.

Osnovan 2007. godine i sa sedištem u gradu Porto Alegre, Aquiris se pridružuje Epic-u da bi radio na njegovoj blokbaster franšizi Fortnite.

“Pridruživanje Epic Games-u gradi se na našim uspesima u stvaranju nezaboravnih igara, uključujući Wonderbox, Horizon Chase 2 i Looney Tunes World of Mayhem, sa kojima ćemo nastaviti da radimo“, rekao je izvršni direktor kompanije Aquiris Mauricio Longoni, koji je sada direktor studija Epic Games Brasil.

Poslednja Epic-ova akvizicija studija za igre bila je kupovina Harmonix-a, tvorca Rock Band i Dance Central, u novembru 2021. U to vreme, Harmonix je rekao da planira da “radi sa Epic-om na kreiranju muzičkih putovanja i igranja za Fortnite“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top