Vesti

Trinity Fusion – Stigao je early access za ovu multiverse igru

trinity fusion

Trinity Fusion je nedavno pušteno na early access i uspelo je ono što ne uspe mnogim igrama, a to je da se potpuno razdvoji od drugih i prikaže kao specifična i originalna igra

Angry Mob Games prilikom izrade ove igre se maksimalno potrudio da igračima pruži nešto novo – originalnu, zanimljivu radnju uz predivne vizuale i grafiku. 

Radnja je smeštena unutar multiversa u kome je došlo do rascepa i svuda su neprijateljski nastrojena stvorenja. Trenutno se u tri realnosti odjednom odvija borba za život, a igrači započinju igru kao Altara. Altara je protagonista sa mačem i magijom koja ima za cilj da spasi sva tri sveta(više svetova će se dodavati retroaktivno). 

Šta se desi kada se realnosti poklope?

Altara neće biti sama u ovom svom pohodu, već će joj se pridružiti i Kera i Naira – njene alternativne verzije iz preostala dva sveta. 

Prava multiverse avantura u kojoj ćete posetiti druge svetove i odlaziti od jednog do drugog, skupljati novac, materijal i oružje, a sve sa jednim ciljem – da spasite svet, pardon, svetove.

Pored toga što ovi likovi imaju različite pokrete i izgled, ovde je napravljen iskorak i dodata je jedna veoma zanimljiva mogućnost. Kada se spoje dva lika, oni dobijaju novu sposobnost, poboljšane pokrete i postaju bolja i kompleksnija verzija ta dva lika. 

Od odličnih animacija, izgleda, do kreativnih ideja i novog pristupa – toliko razloga postoji zašto bi ova igra trebala doživeti veliki uspeh. Early access je tek nedavno pušten, pa ćemo ostaviti još malo vremena da vidimo kako će da se pokaže. Ali, prvi utisci su i više nego dobri. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top