Vesti

Beyond Blue i Never Alone su besplatni na Epic Games Store

Obično postoje dva načina da dobijete pristup AAA ili AA igri: ili je samo kupite direktno po (obično) visokoj ceni ili se pretplatite na uslugu pretplate kao što je Xbox Game Pass. Ono što je zajedničko za oba načina je to što nećete moći da izbegnete plaćanje za igranje.

Srećom, Epic Games nam na nedeljnom nivou nudi treću opciju koja vas ne košta ni centa. Epic svake nedelje čini određene igre dostupnim besplatno na ograničeno vreme – a ponekad u ponudi ima zaista sjajnih naslova. Dakle, hajde da pogledamo koju igru sada možete besplatno da preuzmete i koje ćemo igre dobiti sledeći put!

Sledeće dve igre su dostupne besplatno u Epic Games Store-u do 27. aprila 2023. One će tada biti zamenjene drugim naslovima koji će postati besplatni.

Epic-ove besplatne igre nedelje (20-27. april): Beyond Blue i Never Alone

Beyond Blue je istraživačka igra vođena naracijom koju je razvio E-Line Media, u saradnji sa BBC Studios i OceanX. Igra se odvija u bliskoj budućnosti i omogućava igračima da istraže dubine okeana kao Mirai, morski biolog, i njen tim.

Igra sadrži bogat i detaljan podvodni svet, gde igrači mogu da komuniciraju sa različitim morskim stvorenjima, prikupljaju podatke i uče o morskom životu. Priča se fokusira na Miraino putovanje da otkrije tajne okeana i izazove sa kojima se suočavaju zaštitnici mora u zaštiti životne sredine.

Never Alone je puzzle-platformer koju je razvila kompanija Upper One Games u saradnji sa domorocima sa Aljaske. Igra je zasnovana na tradicionalnoj Injupijanskoj priči „Kunuuksaayuka“, koja prati mladu devojku po imenu Nunu i njenu arktičku lisicu dok putuju kroz različita okruženja na Aljasci da bi pronašli izvor večne mećave.

Igra uključuje tradicionalni folklor i umetnost Injupijaka, kao i elemente rešavanja zagonetki i platformskog igranja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top