Vesti

Blizzard potvrdio treću Diablo 4 betu za maj

Posted on

Juče je oficijalni tviter profil igre Diablo 4 dao nagoveštaj da postoji mogućnost za još jednu betu. Fanovi su bili zbunjeni, jer je igra prethodno dobila “gold” status i uglavnom nakon toga se ne dešavaju beta događaji, međutim Blizzard je ovaj put sve iznenadio i najavio novu betu za maj. 

Prethodne dve bete su održane u martu mesecu. Prva, early acces beta je trajala od 17. do 19. marta i tokom nje su bile dostupne 3 od 5 klasa. Druga po redu, open beta je bila dostupna naredni vikend – od 24. do 26. marta. Ova beta je bila dostupna za sve i na svim platformama koje podržavaju Diablo 4. 

Igrači su bili zadovoljni, izražili su svoju želju da u Diablo 4 uživaju ipak pre zvaničnog izlaska, pa je Blizzard odlučio da im ispuni želje i pusti još jednu betu. Pored dodatnog stres testiranja servera, ova beta može i da pruži dodatni marketing i privuče nove igrače koji nisu imali prilike da budu deo prve dve bete.

Treća beta za Diablo 4 će nastaviti tamo gde su prethodne dve stale. Svih 5 klasa će biti dostupno, uključujući Necromancer i Druid-a, a igrači će moći da se bore sa World Boss Ashava svaka 3 sata. Ova beta će početi 12. maja i trajaće 48 sati. 

Igra zvanično izlazi 06. juna. Da li će imati dovoljno vremena da isprave nove greške koje otkriju tokom ove bete i poprave ono što može da se popravi?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version