Vesti

Crash Team Rumble: Kako da se pridružite beti

Crash Team Rumble nam stiže za 2 meseca, a trenutno je moguće pristupiti zatvorenoj beti, ali pravo da pristupite imate samo na određeni vremenski period.

Ukoliko želite da budete deo ove franšize sa najnovijom igrom i da se borite u 4v4 borbama, to možete da uradite između 20. i 24. aprila, jer se posle toga zatvara ovaj closed beta događaj.

Ovo je odlična vest za one koji ne mogu da dočekaju zvaničan datum izlaska igre. Jedino što nije odlično u vezi ovih vesti jeste što je ipak u pitanju zatvorena beta i samo određeni mogu da budu deo nje. 

Možete da se pridružite jedino ukoliko ste izvršili pre-order igre. A ukoliko niste uradili to do sad, možete sad da je kupite kako biste mogli pristupiti beti i uživali na kratko u ovoj igri pre njenog zvaničnog izlaska.

Nabavite svoj Crash Team Rumble digitalni ili fizički primerak

Nije važno da li imate digitalni ili fizički primerak ove igre. U oba slučaja imate pravo da budete ove bete, samo što se drugačije prijavljujete u ove dve situacije.

Fizički primerak

Igrači koji su kupili fizički primerak Crash Team Rumble će imati kod od 13 cifara na svom računu. Moraju da ga unesu na Crash Bandicoot vebsajtu. Nakon toga, dobiće email sa drugim pristupnim kodom koji će iskoristiti za pristup beti.

Digitalni primerak

Svi koji su kupili digitalni primerak su automatski registrovani za zatvorenu betu. Stići će im mejl sa pristupnim kodom i moraju da se uloguju na dobijenu adresu sa svojim Acitivison nalogom. 

Da li vi čekate ovu igru? Ukoliko niste još uzeli igru i prijavili se za betu, šta čekate? Vreme vam ističe.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top