PC

Call of Duty konkurent kompanije Ubisoft, XDefiant, privukao preko milion igrača u beti

FOTO: Ubisoft

Ispostavilo se da Ubisoftov sledeći šuter, XDefiant, radi prilično dobro, jer je više od milion igrača učestvovalo u zatvorenoj beta verziji.

Iako se zatvorena beta verzija završila u nedelju(23. aprila), ne zvuči kao da XDefiant, pucačina koja je ranije trebala biti deo Tom Clancy serijala, funkcioniše loše. Ranije ove nedelje, zvanični Twitter nalog je objavio da je više od milion igrača učestvovalo u zatvorenoj beta verziji. „Hvala svima koji su do sada igrali zatvorenu beta verziju!“ piše u tvitu. „Vaše povratne informacije su od velike pomoći i volimo da ih čujemo od preko 1 milion igrača!“

Ovo samo upućuje na to da veliki broj igrača traži novu zanimljivu pucačinu obzirom da je tržište postalo prilično monotono. XDefiant bi mogao ponuditi upravo to, ali je rano suditi o tome na osnovu zatvorene beta verzije. Ja sam imao prilike da učestvujem u beta testu i moram priznati da je mehanika napucavanja odlična, ali Ubisoft se mora potruditi i ponuditi nešto stvarno novo kako bi uspeo sa XDefiant na nepraštajućem tržištu.

Slično igrama kao što su Overwatch 2 i Team Fortress 2, postoje različite frakcije kojima se možete pridružiti i koje imaju jedinstvene setove veština, sve inspirisane različitim Ubisoft igrama (iako su većina njih i dalje iz Tom Clancy igara). Frakcije poput Fantoma i Čistača inspirisane su naslovima kao što su Ghost Recon i The Division, ali tu je i frakcija DedSec koja bukvalno dovodi do hakera iz Watch Dogs-a.

XDefiant trenutno nema datum objavljivanja, ali je planiran za PS5, Xbox Series X/S i PC.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top