Vesti

LEGO Pac-Man arkada uskoro stiže

Slike predstojeće Lego Pac-Man arkadne mašine kruže na internetom.

Prema slikama koje kruže društvenim mrežama, izgleda da je set gornja polovina Pac-Man kabineta, a čini se da će uključivati i manji model Pac-Mana i dva duha.

Slika, koja je izuzetno mutna, navodno je iz internog izveštaja koji Lego deli sa maloprodajnim partnerima kako bi detaljno objasnio kako setovi treba da budu prikazani.

Set će navodno koštati 269,99 dolara i imati 2650 komada kada bude objavljen u junu. Čini se da je set zasnovan na originalnom žutom arkadnom kabinetu. Na slikama se takođe čini da pored njega postoji minijaturna konstrukcija malog Pac-Man kabineta.

Lego Pac-Man Arcade mašina je najnovija u rastućoj liniji Lego setova sa temom igara, što je rezultat postizanja prava da Lego stvara setove vezane za Nintendo franšizu.

Pravi talas nostalgije za sve Nintendo fanove i fanove retro igara generalno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top