Vesti

Developer Omega Strikers otkrio koliko će likova imati do kraja godine

Omega Strikers

Omega Strikers je predstojeća live-service, besplatna za igranje igra koja nam stiže iz novog studia Odyssey Internactive. Ovo je 3v3 igra čija je radnja bila inspirisana vazdušnim hokejem. 

U ovoj igri, igrači se stavljaju u uloge raznih Omega Strikers likova i koriste njihove posebne moći kako bi srušili kako loptu, tako i njihovog protivnika i dobili poene. 

Zvanični datum izlaska za ovu igru je 27. april 2023 i Omega Strikers tim je podelio neke svoje planove javno i ispričao nešto više o tome šta možemo da očekujemo od igre i njenog razvijanja. 

Posle nekoliko meseci PC beta testiranja, Omega Strikers će biti pušten na mobilnim uređajima, Nintendo Switch-u i PC za svega nekoliko dana

Za razliku od bete, ovo zvanično izdanje dolazi uz pregršt novog sadržaja i boljeg gamepleja, tako bar kažu developeri ove igre. 

Takođe, oni su rekli da planiraju mnoga ažuriranja tokom cele godine i otkrili su kako planiraju da zadrže igrače mnogo nakon izlaska ove igre.

Kako će zadržati igrače?

Njihov plan je da imaju do kraja godine 26 Omega Strikers karaktera koje će igrači moći da biraju i da postanu oni u ovoj igri. Trenutan plan je da na svaka tri meseca izbace novog strikera u kom će igrači uživati i radovati se ovakvim novinama u igri.

Takođe, svakog meseća će biti drugi događaj, koji će biti raznolikih tema i sadržaja za igrače u kojima će uživati. Oni će se takođe vezati za godišnja doba i period godine, kao na primer Summer Splash koji će biti u Junu, a tu je i “noćna mora tema” koja će najverovatnije biti ko Noći veštica. 

Da li će im ova taktika proći i da li će uspešno zadržati igrače i ostvariti uspeh sa ovim novim ostvarenjem? Videćemo vrlo brzo. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top