PC

Klif Blezinski moli Nexon da vrati pucačinu LawBreakers iz mrtvih

Klif Blezinski je napustio industriju igara pre nekoliko godina, nakon što je morao da zatvori svoj studio, Boss Key Productions i njegovu prvu veliku igru, LawBreakers. LawBreakers je godinama uklonjen sa Steam-a i o njoj se retko govori ovih dana, međutim, CliffyB je nedavno saznao da Nexon sada poseduje franšizu, i nada se da će ih ubediti da je vrate.

LawBreakers je izašao 2017. godine, samo godinu dana nakon Overwatch, koji je u to vreme bio na vrhuncu popularnosti. Igra je naglašena kao ozbiljnija, i skill-based hero pucačina. Međutim, nije uspeo da privuče veliki deo baze igrača, sa samo 7,5 hiljada istovremenih igrača tokom meseca lansiranja.

Prema Klifu, Nexon sada poseduje prava na igru i nada se da će izdavač oživeti igru. Nedavno je takođe otkriveno da je druga igra Boss Key, Radical Heights, sada u vlasništvu Squanch Games, studija koji je nedavno stekao slavu sa High On Life. Radical Heights je bio poslednji pokušaj da se spasi Boss Key Productions, isporučujući Battle Royale gejmplej u skladu sa industrijskim trendovima u to vreme.

Ostaje da se vidi da li će se LawBreakers vratiti ili ne. Obzirom na to da igra zapravo nije postigla status kultnog klasika, Nexon možda neće videti mnogo poslovnog smisla u ulaganju u franšizu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top