Vesti

Najavljena Call of Duty društvena igra

FOTO: Activision

Ako vam jedno premijum Call of Duty izdanje godišnje, plus mobilni spin-off, pa na sve to i Warzone battle royale, nisu dovoljno, onda imamo divne vesti za vas. Najavljena je zvanična Call of Duty društvena igra.

Prema prvom trejleru za igru, koji se može videti ispod, igra “dolazi uskoro“, a kampanja na Kickstarteru treba da se pokrene krajem leta 2023.

Projekat je saradnja između vlasnika Call of Duty, kompanije Activision i izdavača društvenih igara Arcane Wonders.

WSpremite se za vrhunsko tabletop Call of Duty iskustvo!“ glasi reklama koja prati trejler. “Uzbuđeni smo što možemo da najavimo predstojeće izdanje Call of Duty: The Board Game, uzbudljive nove strateške igre zasnovane na popularnoj franšizi video igara.

Arcane Wonders je rekao za Polygon da će igra biti smeštena u eru Call of Duty: Modern Warfare iz 2019. godine i da će imati oružje i mape koje će biti poznate ljubiteljima serijala.

Osnovna igra za dva igrača trebalo bi da košta oko 50 dolara kada se pojavi u maloprodaji, a igrači će moći da kombinuju dva seta za mečeve sa četiri igrača.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top