Vesti

9. maj će biti tužan dan za pretplatnike PS Plus servisa

Playstation plus Service

9. maja će doći do jedne promene za sve PlayStation igrače koji su se pretplatili na PS Plus servis. Tog dana će sve PS Plus Collection igre biti uklonjene sa ovog servisa. 

Kada je PlayStation 5 prvi put lansiran, Sony je PlayStation Plus pretplatnike nagradio sa pristupom jednoj dobroj kolekciji visoko kvalitetnih PS4 igara. Ova PS Plus Collection je sadržala 20 igara, uključujući i neke kritički-hvaljenje igre kao što su : Fallout 4, God of War, The Last of Us Remastered, Monster Hunter World, Resident Evil 7, Uncharted 4: A Thief’s End i druge popularne igre. 

Ova kolekcija je pretplatnicima dala pristup i Persona 5 takođe, ali ona je prošle godine skinuta sa ovog servisa.

Od utorka, 9. maja ostale igre neće više biti dostupne pretplatnici na preuzimanje. Ovo su sigurno tužne vesti za pretplatnike, ali nije sve tako crno –  i dalje imaju vremena da ih preuzmu i čak nakon što budu uklonjenje, moći će im pristupiti sve dok ostanu pretplaćeni na PlayStation Plus.Ukoliko ste pretplaćeni na ovaj servis, definitivno požurite i preuzmite ove kvalitetne igre pre nego što osvane 9. maj i one nestanu sa ovog servisa

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top