Vesti

Nintendo se nakon 4 godine odsustva vraća na Gamescom

FOTO: Nintendo

Nintendo će prisustvovati na Gamescom 2023 kasnije ove godine, potvrđeno je.

Nakon tvrdnje organizatora događaja da će se “velika kompanija“ vratiti na izložbu, Koelnmesse i Nemačko udruženje industrije igara sada su potvrdili da će Nintendo izlagati nakon četiri godine odsustva.

“Uzbuđeni smo što možemo da objavimo da će Nintendo izlagati na Gamescom2023“, rekli su organizatori. “U narednim nedeljama će uslediti još mnogo izlagača. Budite u toku!”

Trenutno je nejasno od čega će se sastojati Nintendo prisustvo na događaju, jer će najveći naslovi koje je kompanija trenutno najavila, The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom i Pikmin 4, biti objavljeni do početka Gamescom-a u avgustu.

Kompanija je poslednji put prisustvovala izložbi 2019. gde je prvenstveno predstavljala igre koje su lansirane kasnije te godine. Takođe je imao veliki broj štandova za potrošače da isprobaju neke od igara. Moguće je da Nintendo sprema ogromnu najavu za sve fanove i to potencijalno u vidu next-gen konzole.

Nintendo je prvi veliki izdavač koji je potvrdio prisustvo na sajmu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top