Gadgets

Steam Deck konkurent, ROG Ally Z1 Extreme, će koštati 700$

FOTO: Asus

Do sada, jedina stvar koju je Asus zvanično otkrio o ceni ROG Ally je da će biti ispod 1000 dolara. Zvanično saopštenje bi trebalo da bude u maju, ali procureli detalju su otkrili cenu za Z1 Extreme verziju.

SnoopyTech je nedavno otkrioda će ROG Ally Z1 Extreme verzija biti lansirana po ceni od 699,99 dolara. Snimak ekrana sa sajta Best Buy takođe pokazuje ovu cenu, što daje izvesnu verodostojnost glasinama.

Asus je potvrdio da će ROG Ally pokretati Z1 i Z1 Extreme AMD APU-ovi ranije ove nedelje. U nastavku možete videti osnovne specifikacije za oba čipa:

AMD Ryzen Z1 ExtremeCores/Threads 8/16 – 12 AMD RDNA 3 Compute units- Cache 24 MB
AMD Ryzen Z1Cores/Threads 6/12 – 4 AMD RDNA 3 Compute unitsCache 22 MB

Poređenja radi, Steam Deck počinje sa cenom od 399 USD za verziju od 64 GB, dok verzija od 512 GB košta 649 USD, samo malo jeftinija od Asusove Z1 Extreme verzije, koja će ponuditi moćniji APU od Steam Deck-a.

Asus će zvanično predstaviti ROG Ally 11. maja, kada će kompletna lista specifikacija i cena biti ozvaničeni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top