PC

Nova promocija – pozovite do 5 prijatelja da isprobaju PC Game Pass potpuno besplatno!

FOTO: Xbox

Microsoft je lansirao novu promociju za privlačenje novih korisnika na Xbox Game Pass. I to mimo već odlične promocije koja omogućava da se kod nas tromesečna PC Game Pass pretplata kupi za svega 110 dinara.

Omogućava članovima Xbox Game Pass Ultimate i PC Game Pass da pruže za do pet prijatelja besplatni 14-dnevni probni period za PC Game Pass.

Pozivnice za preporuke prijatelja se mogu poslati odavde ili im se može pristupiti preko Game Pass početnog ekrana. Igrači moraju biti novi u Game Pass-u da bi iskoristili ponudu.

Microsoft je prošlog meseca u potpunosti lansirao PC verziju Game Pass-a u dodatnih 40 zemalja, među kojima je i Srbija.

Lansiranje ponude za preporuke prijatelja poklapa se sa današnjim izdanjem Redfall-a, vampirskog FPS-a iz studija Arkane, koji je dostupan od prvog dana na Game Pass-u. Samim tim, ako ste želeli da zaigrate novu Xbox ekskluzivu potpuno besplatno sa prijateljima, evo prave prilike.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top