Filmovi-Serije

Objavljen prvi trejler za Gran Turismo filmsku adaptaciju

FOTO: Sony

Sada kada je film The Super Mario Bros. konačno (skoro) završio obaranje rekorda na bioskopskim blagajnama, vreme je da još jedna adaptacija video igara krene u bioskope. Sonijev film Gran Turismo, koji ističe cenjenog trkačkog simpatizera, odredio je datum objavljivanja za 11. avgust i izbacio je prvi trejler kako bi to dokazao.

Prema trejleru, ovo nije standardna adaptacija video igre. Ne nastoji da prilagodi “priču“ Gran Turisma, već je smeštena u svet opsednut trkačkim simulacijama. Postoji turnir za pronalaženje najboljeg virtuelnog trkača, a pobednici će se trkati u stvarnom životu.

Još čudnije? Ovo je sve zasnovano na istinitoj priči. Film prati profesionalnog trkača Džena Mardenborougha (Archie Madekwe), koji je zapravo bio opsednut Gran Turismom kao tinejdžer. Zaista je pobeđivao na takmičenjima i čak je uspeo da to pretvori u stvarnu karijeru. Dejvid Harbur, Orlando Blum, Džimon Honsu i Džeri Halivel zaokružuju glumačku ekipu.

Ovo bi mogao biti čudan izbor za zaplet filma o video igri, ali nije kao da Gran Turismo serijal ima duboku priču i zaplete iz kojih bi se nešto moglo izvući. Režiju filma potpisuje Nil Blumkamp, koji je napravio District 9 i Elysium, tako da je ovo barem vredno pažnje. U svakom slučaju, avgust je iza ugla, tako da nemamo dugo da čekamo.

A ako volite trke sa malo više klovnovskog hiper-nasilja, Peacock je upravo izbacio trejler za Twisted Metal TV adaptaciju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top