Gadgets

Osnovni model Asus ROG Ally prenosive konzole će koštati 600 dolara

FOTO: Asus

Predstojeća Asusova prenosiva gejming konzola je bila predmet mnogih glasina i curenja poslednjih nedelja. Sada se pojavilo još jedno curenje, ovog puta rasvetljavajući očekivanu cenu za početni model. Curenje tvrdi da će konzola sa Ryzen Z1 čipom koštati 599,99 dolara.

Ovo novo curenje (od SnoopyTech-a) dolazi samo dva dana nakon drugog curenja koje je odredilo cenu za model više klase sa Z1 Extreme čipom i 512 GB skladišnog prostora na 699,99 dolara. Iako Asus nije potvrdio curenje, oni daju igračima dobru ideju šta da očekuju u vezi sa cenama za ovaj dugo očekivani uređaj.

Podsećanja radi, osnovni model ROG Ally će imati 6C/12T čip (pojačanje do 5,0 GHz) sa 4-CU RDNA 3 iGPU, M.2 SSD sa 256 GB i 16 GB LPDDR5. Pod pretpostavkom da su obe cene tačne, dodatnih 100 dolara će dati još dva jezgra, četiri više threadiva, 0,1 GHz veću brzinu takta, dodatnih 256 GB prostora za skladištenje i iGPU sa 12 CU. Na papiru, to izgleda kao dobar deal.

Pored toga, VideoCardz tvrdi da će oba modela doći sa 3-mesečnom Xbox Game Pass Ultimate pretplatom u paketu, što će korisnicima omogućiti da uskoče u cloud igre odmah nakon što dobiju svoju novu ručnu konzolu. Pošto je ovo Windows 11 ručni računar, takođe ćete moći da pokrećete Game Pass naslove lokalno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top