Vesti

Darth Vader se vraća u Fortnite

Darth Vader će biti deo predstojeće Find the Force misije u Fortnite igri. Izgleda da će igrači moći da se bore sa njim u predstojećim nedeljama. 

Fornite i Star Wars su već imali nekoliko kolaboracija u prošlosti. Ozoglašeni likovi iz Star Warsa su već bili deo ove igre, a tokom ovih događaja igrači su mogli da koriste lightsaber kao oružje. 

Ovakve saradnje su bile uspešne do sad, i sad vidimo da su ove dve franžiše ponovo udružile sile kako bi proslavile četvrti maj(Star Wars dan) sa Star Wars Battle Pass u Fornite. 

Kako bi završili ovaj Battle Pass, igrači moraju da završe Find the Force misiju i osvoje Galactic Reputation. Ako uspeju u ovome pre nego što se ovaj događaj završi, otključaće besplatan Clone Trooper skin, a oni koji kupe premium reward stazu će dobiti i 4 Star Wars skina. 

Neće sve misije biti odmah dostupne, ali će trajati do 23. maja. Postepeno će se dodavati nove misije kroz ove tri nedelje dok je ovaj događaj aktuealan. 

Popularni leaker informacija, iFireMonkey je uspeo da iskopa neke informacije. Po iFireMonkey saznanjima, 13. maja igrači mogu očekivati Darth Vader-a da se vrati na battle royale ostrvo. Jedan od zadataka igrača će biti da ga pobede kako bi mogli nastaviti dalje. 

Olakšavajuća činjenica jeste da ne moraju da budu ti koji će ga eliminisati, ali je dovoljno da učestvuju u njegovom porazu – sasvim je dovoljno da ga udarite nekoliko puta.

Poslednji put kada je on bio deo igre, neki igrači su smatrali da ovaj moćan i bitan lik i nije predstavljao veliki izazov. Nadamo se da će ovaj put igrači biti zadovoljni i da će Darth Vader da im pruži izazov kakav se očekuje od ovakvog lika. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top