Vesti

Blowfish Studios najavio nastavak igre Shadowman

Blowfish Studios je najavio svoje novo izdanje, a to je Shadowman: Darque Legacy. Ovo je nastavak njihove igre koja je izašla pre više od 20 godina

Sasvim je opravdano reći da je ovo nešto što niko nije očekivao, s obzirom da ova franšiza nije bila dominanta i popularna u poslednjem periodu

Međutim, najava nastavka ove igre može da potpuno oživi ovu franšizu i dovede veliki broj novih igrača. Prvi deo Shadowman-a je bio jedan kultni klasik iz perioda kasnih 90-tih i samog početka 2000-tih. 

Ova igra je inspirisana serijalom stripova koje je objavio Valiant Comics. A igra se vrti oko Michael LeRoi, bivšeg profesora Engleskog koji postaje vudu ratnik i pokušava da spasi svet od zlih, mračnih sila.  

Ova igra je naišla na dovoljno komercijalnog uspeha, te je dobila svoj nastavak za konzole nekoliko godina kasnije, a i 2013 je dobila remastered verziju za PC. Na sve to, igra  i generalno franšiza su na neki način bili zaboravljeni dok nisu stigle ove vesti o novom delu franšize. 

Shadowman: Darque Legacy je najavljen potpuno iznenada i ova najava je stigla sa trejlerom. 

Iako najava ne otkriva mnogo, nema gameplay-a, imamo priliku  da vidimo prizor koji postavlja ton igre. Na stolu možemo videti katanu, cigarete, prstenje, alkohol, lobanju, kao i poster na kome možemo videti naziv lika Jack Boniface koji je protagonista. 

Trenutno, ne postoji zvaničan datum izlaska ove igre, jedino ima informacija jeste da će to biti 2024. godine. Na osnovu trenutnih saznanja, ona bi trebalo da bude dostupna na PC(putem Steam-a i Epic-a), PS5 i Xbox Series X/S. 

Da li ste igrali prvi deo? Sećate li se ove zanimljive igre?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top