Vesti

Bungie otkriva da će doći do povećanja cene za Season Pass za Destiny 2

Za igrače igre Destiny 2 su stigle jedne loše vesti – dolazi do povećanja cena za season pass. One se mogu kupovati unutar igre putem Silver-a, valute koja se koristi unutar igrice, a može da se kupi sa stvarnim novcem.

Season pass nije nešto što je obavezno i neophodno za igranje ove igre, ali prednosti koje oni daju itekako poboljšavaju iskustvo igračima

S obzirom da sezone u ovoj igri traju oko 3 meseca, oni koji redovno kupuju Season pass će imati veće troškove u budućnosti. 

Iako trenutni Battle pass u ovoj sezoni može da se popravi i unapredi, nagrade koje se dobiju sa njima znantno olakšavaju igru igračima koji su spremni da ih kupe. Dodat XP koji se dobije kupovinom pass-a pomaže igračima da lakše pređu na naredni nivo. 

Na svom nedeljnom blogu, Bungie je objavio da će doći do povećanja cena za Season Pass sa početkom 21. sezone. Prethodna cena je bila 1.000 silvera, a sada će za istu stvar trebati 1.200 silvera

Druga opcija koja je igračima davala dodatnih 10 nivoa i zvala se Season Pass + 10 Ranks Bundle takođe menja svoju cenu i umesto 2.000, koštaće 2.200 silvera. 

Iako su promene u ceni male, Bungie nije naveo razlog povećanja cena i zašto je to bilo neizbežno. Postoji mogućnost da će ovo uticati na broj kupljenih Season Pass-a i na odluku fanova da igraju ovu igru. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top