Vesti

EA i Codemasters objavili junski datum izlaska za F1 23

Electronic Arts je napravio veliki skok u svetu trkačkih igara nakon što je kupio studio Codemasters. Sada se zvanične F1 igre objavljuju pod EA etiketom, a sledeća je već pred vratima, sa F1 23 koja će biti objavljena 16. juna. Igra sadrži svaki tim, vozača i stazu prvenstva Formule 1, uključujući Las Vegas i Katar kao nove staze.

Glavna atrakcija igre, priča Braking Point, se vraća sa još više drame i akcije. U ovom modu ćete pratiti karijere Aiden Jacksona i Devona Butlera, koji se nalaze zajedno u Konnersport Racing timu. U međuvremenu, Callie Mayer, Devonova sestra i zvezda u usponu u Formuli 2, želi da ostavi svoj trag u Formuli 1. Priča se razvija na osnovu izbora koje igrači naprave.

Što se tiče novih staza, F1 23 uvodi dve nove lokacije za trke: Las Vegas Street Circuit i Losail International Circuit u Dohi, Katar. Las Vegas Street Circuit je potpuno nova staza, koja nikada ranije nije korišćena u Formuli 1. Pored toga, u igri su uključene i staze poput Circuit Paul Ricard u Francuskoj, Shanghai International Circuit u Kini i Algarve International Circuit u Portugalu, koje se mogu koristiti u različitim modovima.

Zahvaljujući povratnoj informaciji dobijenoj od F1 tima, upravljanje vozilom u F1 23 je značajno poboljšano u odnosu na prethodnu verziju, obezbeđujući bolju trakciju i predvidljivije ponašanje pri kočenju, ubrzanju i savladavanju krivina. Nova Precision Drive tehnologija kontrolera je revolucionarna za igrače koji igraju na džojstiku, pružajući još više kontrole i samopouzdanja na stazi.

Developeri iza F1 23 dodali su još mnoge druge funkcije, poput povratka crvenih zastava nakon devetogodišnjeg odsustva i novog sistema kodiranja boja, koji pruža realističnije vizuelno iskustvo. F1 World, mesto za sve vezano za F1, debituje u F1 23, uvodeći igrače u složeni svet Formule 1 kroz više režima igranja poput Time Trial, Grand Prix i Multiplayer, sa sezonskim sadržajem i izazovima kojima se otključavaju trkačka odela, kacige i ostala “kozmetka”.

Digitalna F1 23 Champions Edition je dostupna za prednaručivanje i dolazi sa ogromnim bonusima.

F1 23 izlazi 16. juna za PC, PS4, PS5, Xbox One i Xbox Series X/S platforme.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top