Vesti

Kad Star Wars Jedi: Survivor stiže na Xbox Game Pass i PS Plus

star wars jedi survivor

Star Wars Jedi: Survivor je novo izdanje, koje trenutno ima veoma jaku cenu, od 70$, ali verovatno će u jednom momentu preći i na pretplatničke serivse. 

Ova video igra je naišla na veliki broj pozitivnih recenzija i za sad je proglašena za jednu od najboljih novih igara ove godine. Iako je bilo dosta problema nakon lansiranja ove igre. Ovi problemi se rešavaju u hodu i ima još mnogo grešaka koje se trebaju ispraviti, ali i dalje, ova igra je ipak dobila sve pohvale.

Respawn je već pustio patch koji bi rešio probleme sa PC portom. Nadamo se da će se brzo ispraviti greške i nedostaci prekriti, kako bi igrači maksimalno uživali u ovoj igri

Čak se smatra, da zbog ovih prvih grešaka i negativnih utisaka igrača, mnogi su odustali od kupovine i žele da sačekaju da se greške isprave. A taman i da dođe do smanjenja cene. 

A neki čekaju da se ova igra pojavi na Xbox Game Pass ili PS Plus što je sasvim moguće da se desi u jednom periodu, ali nije i dalje zvanično,  niti se podrazumeva..

Međutim prethodnik, Star Wars Jedi: Fallen Order je dostupan da se igra preko Xbox Game Pass Ultimate, a takođe je i bio jedan od besplatnih igara na PS Plus u januaru ove godine. 

Ostajem nam da vidimo šta će se desiti, ali, po svemu sudeći, samo je pitanje vremena KAD ĆE da se pojave na ovim servisima, a ne DA LI ĆE.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top