Vesti

Kako da dobijete Marvel’s Spider-Man Remastered

Posted on

Skoro 30 meseci nakon što je igra postala dostupna na konzoli, vlasnici PS5 konačno imaju šansu da kupe Marvel’s Spider-Man Remastered. 

Do sad, jedini način koji je omogućavao da se poseduje ova verzija jeste kupovinom Ultimate Edition of Spider-Man: Miles Morales, iako su PC igrači imali pristup visoko kvalitetnom Remastered izdanju još od avgusta.

Cena ovog izdanja je 49.99$, što uopšte nije mali iznos, ali oni koji su već uzeli ovu igru za PS4 neće imati ovaj trošak. 

Svi koji su imali već Spider-Man za PS4, moći će da odrade upgrade za iznos od 10$. 

Ova procedura unapređivanja nije uopšte komplikovana, ali iz nekog razloga mnogi igrači imaju problem sa tim – pogotogo oni sa fizičkim kopijama igre. 

Kako bi došlo do ažuriranja na remastered verziju ove igre, igrači moraju da odu na prodavnicu i da potraže Marvel’s Spider-Man Remastered, a zatim da kliknu na dugme upgrade ili ažuriraj. U različitim zemljama će iznos ovog ažuriranja biti drugačiji, ali u svakom slučaju, to će biti manja cifra nego kod kupovine novog izdanja.

Ovde postoji još jedna caka. Oni koji imaju fizičku kopiju igre, moraće držati disc u konzoli prilikom posete prodavnici i ažuriranju, ali i prvi svakom pokretanju i tokom igranja ove igre. 

Takođe, mogućnost ažuriranja imaju samo igrači koji su prethodno kupili Spider-Man igru. Tu se ne računaju igrači koji su je dobili kroz PS Plus. 

Ukoliko imate uslove da preuzmete ažuriranje, ne morate više da čekate, to možete već da uradite i da uživate u Remastered verziji Marvel’s Spider-man.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version