Vesti

Objavljeno 16 minuta gejmpleja iz The Invincible, nove igre developera iza The Witcher 3 i Cyberpunk 2077

Posted on

YouTube kanal ‘Cycu1’ je objavio video koji prikazuje 16 minuta gejmpleja iz nadolazeće igre The Invincible. The Invincible je nova naučnofantastična triler igra od bivših developera The Witcher 3 i Cyberpunk 2077 igara.

U ovom videu, Cycu1 prikazuje sve AMD FSR 2.2 režime koje će igra podržavati. Izgleda da igra neće podržavati NVIDIA DLSS 2/3 ili Intel XeSS.

Ako niste raspoloženi za gledanje i radije biste probali retrofuturistički The Invincible imamo dobre vesti, Starward Industries je objavio demo verziju. Ona će biti vremenski ograničena i moći će se igrati između 4. i 8. maja.

Dobra vest je da igra izgleda da radi glatko. Na Native 4K sa Epic podešavanjima, Cycu1 je dobijao između 80-110 FPS.

Što se tiče same igre, vi stupate u ulogu Yasne, astrobiologa koji se sa posadom nalazi na neistraženoj planeti Regis III. Vaša naučna misija se brzo pretvara u potragu za izgubljenim članovima posade. Otkrijte tajne ove planete i njenih stvorenja, ali budite oprezni, svaka odluka koju donesete može vas dovesti u opasnost. The Invincible je first-person igra, zasnovana na motivima istoimenog romana Stanislava Lema, poljskog futurologa i pisca naučno-fantastičnih romana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version