Vesti

Objavljeno 16 minuta gejmpleja iz The Invincible, nove igre developera iza The Witcher 3 i Cyberpunk 2077

YouTube kanal ‘Cycu1’ je objavio video koji prikazuje 16 minuta gejmpleja iz nadolazeće igre The Invincible. The Invincible je nova naučnofantastična triler igra od bivših developera The Witcher 3 i Cyberpunk 2077 igara.

U ovom videu, Cycu1 prikazuje sve AMD FSR 2.2 režime koje će igra podržavati. Izgleda da igra neće podržavati NVIDIA DLSS 2/3 ili Intel XeSS.

Ako niste raspoloženi za gledanje i radije biste probali retrofuturistički The Invincible imamo dobre vesti, Starward Industries je objavio demo verziju. Ona će biti vremenski ograničena i moći će se igrati između 4. i 8. maja.

Dobra vest je da igra izgleda da radi glatko. Na Native 4K sa Epic podešavanjima, Cycu1 je dobijao između 80-110 FPS.

Što se tiče same igre, vi stupate u ulogu Yasne, astrobiologa koji se sa posadom nalazi na neistraženoj planeti Regis III. Vaša naučna misija se brzo pretvara u potragu za izgubljenim članovima posade. Otkrijte tajne ove planete i njenih stvorenja, ali budite oprezni, svaka odluka koju donesete može vas dovesti u opasnost. The Invincible je first-person igra, zasnovana na motivima istoimenog romana Stanislava Lema, poljskog futurologa i pisca naučno-fantastičnih romana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top