PC

Hogwarts Legacy već zaradio preko milijardu dolara

FOTO: WB Games

Hogwarts Legacy je igra koja je već po izlasku postala najveći hit u istoriji izdavača Warner Bros Games. U samo dve nedelje od lansiranja za PC, Xbox Series X/S i PS5, prodato je 12 miliona kopija. Sada, nekoliko meseci kasnije, igra je premašila 15 miliona prodatih kopija. Igra postaje dostupna i na Xbox One i PS4 konzolama, što znači da će više igrača moći da je kupi i igra.

Hogwarts Legacy bi trebalo da dobije još jedan podsticaj u prodaji kasnije ove godine, jer bi igra trebalo da se pojavi na Nintendo Switch platformi. Čak i sa činjenicom da nije odmah postala dostupna za hardver prošle generacije, igra je generisala više od milijardu dolara u prodaji širom sveta, što je impresivan uspeh.

Trenutno nema planova za Hogwarts Legacy DLC, ali to bi se moglo promeniti sada kada je igra dostupna na više platformi. Rani pokazatelji upućuju na to da igra prilično dobro radi i na last-gen sistemima.

Našu recenziju za Hogwarts Legacy možete pročitati na ovom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top