Filmovi-Serije

Karl Urban bi mogao biti Johnny Cage u Mortal Kombat 2 filmu

Karl Urban je u završnim pregovorima za ulogu Johnny Cage-a u sledećem Mortal Kombat filmu, koji je trenutno u produkciji u New Line Cinema.

Urban je poznat po ulogama u serijama The Boys i Star Trek filmovima, kao i po ulozi Skurgea Egzekutora u Thor: Ragnaroku.

Nadolazeći film je nastavak Mortal Kombat-a iz 2021. godine, koji je zaradio preko 84 miliona dolara širom sveta. Mortal Kombat 2 je napisao Jeremy Slater (Moon Knight, The Umbrella Academy), a režiraće ga Simon McQuoid, koji je režirao i prethodni film.

Zanimljivo, vest da se Urban približava potpisivanju ugovora može biti razočaravajuća za neke fanove američkog rvanja koji su se nadali da će WWE zvezda Mike ‘The Miz’ dobiti ulogu.

Miz je izrazio želju da igra Johnny Cage-a mnogo puta u prošlosti, rekavši prošle godine da radi na svojim udarcima i “špagama” u pripremi. Kreator Mortal Kombat franšize Ed Boon je čak podržao Miza u želji za ulogu, ali izgleda da to nije bilo dovoljno.

Mislimo da Karl Urban svakako može iznetu ulogu prepotentnog vojnika, samo se pitamo kako će se otarasiti britanskog naglaska iz The Boys.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top