PC

Uprkos problemima, Star Wars Jedi: Survivor se prodaje duplo bolje nego Fallen Order

FOTO: EA

Star Wars Jedi: Survivor je bio jedna od najtraženijih igara godine. Međutim, izlazak je pokvarilo mnogo problema na svim platformama, i na konzolama i na PC-u. Ako zanemarimo bagove, igra je napravila veliki napredak u svemu, pa ne čudi što je prodaja digitalnih kopija nastavka duplirala onu od Fallen Ordera.

Prema izveštaju izdavača o zaradi, koji citira Christopher Dring sa gamesindustry.biz-a “Iako je fizička prodaja pala, sa digitalnim podacima, Star Wars Jedi: Survivor je zapravo premašio prodaju Star War Jedi: Fallen Ordera za više od 30%. To je zato što je digitalni udeo za Survivor gotovo dvostruko veći od onog što je Fallen Order ostvario.”

Treba napomenuti da se ovi podaci o prodaji tiču samo njenog poslovanja u Velikoj Britaniji i nigde drugde – iako su takvi trendovi obično slični na svim tržištima.

Prodaja Jedi Survivora je još neverovatnija kada se uzme u obzir da je igra izašla samo za PC i trenutnu generaciju platformi (PS5 i Series X/S) – što znači da je nadmašila svog prethodnika sa mnogo manje dostupnih sistema.

Žao nam je što je Star Wars Jedi: Survivor izašao u stanju u kojem jeste, pogotovo jer se igra pokazala uspešnom. Nadamo se da će EA i Respawn Entertainment uspeti da reše što više problema što pre.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top